Palvelumme

Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä hyvin.

Kiinteistönkehitys ja sijoituskonsultointi

Asumisen tarpeet ja kysyntä ovat muuttuneet radikaalisti viimeisen vuosikymmenen aikana. Miten sinun kiinteistöomaisuutesi kestää aikaa? Tulisiko kiinteistösalkkua nyt lisätä vai vähentää?
Onpa kyseessä tontti tai kesämökki, pari- tai omakotitalo, yksittäinen asunto tai kokonainen kerrostalo, jonka elinkaarelle olisi syytä keksiä tuottava ja kestävä jatkosuunnitelma, niin löydämme varmasti tähän ratkaisun.

Projektinjohto ja omistajan edunvalvonta

Kiinteistösijoittamisen tuotot sulavat helposti rakennusten saneeraus- ja ylläpitokustannuksiin. Käyttöturvallisuudesta ja laadukkuudesta tinkimättä voi tehdä mittaviakin toimia, ilman että kustannukset hipovat pilviä. Omistajalähtöinen projektinjohto ja edunvalvonta tekevät onnistumisesta kannattavaa. Meidän kanssa onnistuminen on lisäksi vaivatonta.

Kiinteistö- ja asuntokauppa

Aina ei voi onnistua. Joskus kattavalla kuntoarviolla, oikea-aikaisella saneerausohjelmalla, huolellisella ylläpidolla ja asianmukaisella käytöllä kiinteistö kuin kiinteistö voidaan pelastaa, joskus taas myynti on omistajan kannalta paras vaihtoehto. Turhaksi tai työlääksi osoittautunut kiinteistösijoitus voi olla syytä realisoida, ja tällöin asunto-ja kiinteistökaupan asiantuntemus takaavat myynnin onnistumisen.
Onko nyt oikea hetki myydä vai pitää, tehdään suunnitelmat yhdessä.

Yleisesti kun puhutaan sijoittamisesta, puhe kääntyy usein prosentteihin ja kassavirtatuottoon. Harvemmin asiaa lähetytään projektinomaisesti, missä rajataan kohde, tuottotavoite, kesto, palkkiot, vuokratappiot, saneerauskustannukset sekä muut ylläpidon yllätykset realistisesti näkyviin.
Kiinteistösijoittamisessa aivan liian usein huijataan itseään hankintavaiheessa, jonka jälkeen asiaa yritetään paikata säästämällä väärissä paikoissa.
Sijoituksen todellinen tuotto mitataan vasta siitä luovuttaessa. House Spotting on oikea kumppani, jos ajattelet samoin.